Bli kjent med ServiceNow - en snarvei til digitalisering

Forbes har kåret ServiceNow til verdens mest innovative selskap – foran blant andre Tesla, Amazon, Salesforce og Netflix. Det er på tide å bli bedre kjent med ServiceNow og hvordan Now-plattformen kan skape innovasjon i ditt selskap.

Alle bedrifter har en rekke prosesser som gjentas og gjentas, som skal gjennomføres i en fastsatt rekkefølge og dokumenteres. Det kan være hvordan IT-avdelingen setter opp en PC eller mobil for nyansatte. Det kan være hvordan nye sikkerhetsløsninger rulles ut til bedriftens enheter. Det kan være prosessene når nye folk starter i bedriften, når ansatte slutter, HR-avdelingens behandling av permisjonssøknader eller gjennomføring av medarbeidersamtaler. Det kan være prosessene i salgs- eller supportavdelingen rundt kundehenvendelser og service. Og så videre. 

Svært ofte er prosessene nevnt over manuelle og består av en skjør blanding av e-post, regneark og dokumenter i omfattende mappesystemer. Eller de håndteres av egenutviklede, interne applikasjoner, som blir stadig dyrere å oppdatere. Mange tyr også til enkeltstående, eksterne applikasjoner, som ikke er koblet til virksomhetens øvrige systemer.

Med alle løsningene over følger det ulemper når det gjelder sikkerhet, sporbarhet og manglende integrasjon med resten av virksomhetens systemer.

Les hvordan The Cloud People kan hjelpe din bedrift til å utnytte  ServiceNow for økt innovasjon og digitalisering. 

Startet med forenklinger for IT-avdelingen

Da Fred Luddy i 2004 startet det som i dag er ServiceNow, var forretningsideen å forenkle og automatisere prosessene knyttet til IT. Nettopp for å spare verdifull tid for de IT-ansatte. Samtidig ble prosessene strukturerte, etterprøvbare og dokumenterte. 

Luddy oppdaget imidlertid raskt at strukturering og automatisering av arbeidsprosesser er noe alle avdelinger kan nyte godt av, ikke bare IT-avdelingen.

Les om hvordan Bertel O. Steen øker produktiviteten og kvaliteten med ServiceNow.  

Verdens mest innovative selskap

Hvorfor har Forbes kåret ServiceNow til verdens mest innovative selskap? 

Det enkle svaret er at ServiceNow med enkle og effektive løsninger bidrar til digital transformasjon i alle typer virksomheter.

ServiceNow har utviklet en skyplattform, Now-plattformen, med løsninger som forenkler og automatiserer virksomhetenes interne prosesser. Via Now-plattformen er det enkelt lage egne arbeidsflyter og prosesser med ingen eller lite koding. 

ServiceNow gjør det enkelt å automatisere arbeidsflyter og sikre at prosessene gjennomføres riktig og sporbart hver gang. Med Now-plattformen kan medarbeiderne bruke sin kompetanse på områder der den skaper større verdi, i stedet for å holde på med gjentagende manuelle prosesser. I tillegg reduseres feilkilder.

Gjør det enkelt å digitalisere virksomheten

Med det intuitive dra-og-slipp-grensesnittet i Now-plattformen kan man enkelt lage applikasjoner og automatisere arbeidsflyten ofte uten koding og erstatte manuelle rutiner som manifesterer seg i fragmenterte regneark og eposter der det er lett å miste både kontroll og oversikt. 

Grensesnittet gjør det også lett visuelt å designe mer omfattende tjenester og gi en tydelig bestilling til dine utviklere.

Now-plattformen inneholder allerede en rekke ferdige løsninger som håndterer mange vanlige prosesser som brukes i HR-avdelingen, IT-avdelingen, kundeservice eller salg. Og løsningene kan testes ut kostnadsfritt før du setter dem i drift. 

Felles data fjerner siloer

En utfordring for mange virksomheter har lenge vært at interne applikasjoner baserer seg på ulike datakilder, slik at det skapes «siloer» i organisasjonen. Mens IT has sin oversikt over brukerne har HR en annen, eller salgsavdelingen har andre navn på kundene enn regnskap, osv. På Now-plattformen arbeider alle applikasjoner opp mot samme sett med data, slik at siloene unngås og nye applikasjoner kan utvikles enkelt på tvers av avdelinger og systemer. 

Dagens medarbeidere og kunder har høye forventninger. De er vant til strømlinjede tjenester for ehandel, strømming og forvaltning og forventer at organisasjonens egne digitale tjenester også holder kommersiell kvalitet. Med ServiceNow kan virksomheten akselerere sin digitale transformasjon og la medarbeidernes kompetanse brukes på mer verdifulle oppgaver enn repetitive manuelle prosesser.

Vil du vite mer om ServiceNow? Ikke nøl med å ta kontakt!

Prøv ServiceNow selv i dag! Besøk https://developer.servicenow.com.

TCP-ServiceNow illustrasjon

Digital transformasjon har aldri vært lettere. Automatisert arbeidsflyt via ServiceNows Now-plattform gjør det mulig å levere enestående brukeropplevelser for medarbeiderne, hvor de enn er i verden. Se introduksjonsvideo til ServiceNow her: https://youtu.be/tThqHOGss6k