Lancerer nu ServiceNow koncept på det danske marked

The Cloud People fortsætter  væksteventyret og har for nylig vundet flere nordiske aftaler om Application Managed Services og Smart Resourcing ™ på ServiceNow-platformen.

Vores "Smart Resourcing"-koncept og vores forretningsmodel bliver taget rigtig godt imod i et marked, hvor manglen på erfarne og specialiserede konsulenter er stigende, siger country manager i The Cloud People Denmark, Jesper Andersen. Efter at have brugt noget tid på at etablere os som The Cloud People, lancerer vi nu konceptet i Danmark bestående af et stort team på mere end 200 ServiceNow-konsulenter i Norden og Polen. Flere af disse konsulenter arbejder fra vores kontorer i Aarhus og København.

The Cloud People varetager daglig drift og support af kunder på ServiceNow-platformen, samt rådgivning og udvikling af kundernes løsninger. Dette gøres gennem vores "Smart Resourcing ™"-koncept, hvor vi har et lokalt team i Danmark, som arbejder tæt sammen med en gruppe fra vores "Global Capability Center" (GCC) i Polen. Teamet er sammensat med vertikale branchespecialister og produktspecialister på tværs af lande. Hos The Cloud People understøtter vi vores kunder ved at tage det fulde "end-to-end" ansvar for deres ServiceNow-tjenester – i samarbejde med kundens egne interne medarbejdere – i et integreret team.

Efter vores opfattelse er Smart Resourcing™-konceptet vejen til at opnå succes med ServiceNow-leverancer i et marked, hvor der er stor mangel på erfarne ServiceNow-konsulenter. Vi kan tilbyde vores kunder specialiserede teams fra vores ressourcedatabase, som dækker ove rmere end 200 konsulenter. En betydelig del af de mest erfarne og højt kvalificerede konsulenter er onsite på vores kontorer i København og Aarhus. Derudover er der et stort team i Polen, som er dedikeret til vores danske kunder, siger konsulentchef  i Danmark, Jakob Diness, der med sin ServiceNow-ekspertise, selv er stærkt involveret i flere leverancer i hele Norden.

The Cloud People har en bred palette af ydelser udover application managed services på ServiceNow-platformen og levering af ydelser via Smart Resourcing™. Vi leverer også projekter og konfiguration af ServiceNow-koncepter såsom "Business Intelligence Dashboards for ServiceNow" og har stor erfaring med CMDB, ITSM, CSM og Employee Center løsninger blandt andet. 

Som specialister har vi mulighed for at skabe merværdi på platformen via færdige koncepter, der kan konfigureres til den enkelte kundes behov, fortsætter Diness. Vi tror på, at "Smart Resourcing" og vores øvrige ServiceNow-koncepter kan være et frisk pust på det danske marked, slutter Diness

Kontakt os